23/12/08

Η τρελή φαντασίωση του Rowlf

Ας αφήσουμε τα πιο σοβαρά (λέμε τώρα) για αργότερα…

Όχι, αγαπητοί αναγνώστες, μη μου λακίσετε. Δεν πρόκειται να αποκαλύψω τις σεξουαλικές μου φαντασιώσεις και να σας φρικάρω τελείως.

Όπως όλοι ξέρετε αύριο το πρωί, παραμονή Χριστουγέννων, βγαίνουν παγανιά οι καλικάντζαροι, δηλαδή τα παιδάκια, να πουν τα κάλαντα. Τέτοιες μέρες τα νεύρα του φτωχού Rowlf γίνονται τσατάλια, κορδέλες κτλ Το κάθε βλαμμένο θα πιάσει το τσίγκινο τρίγωνό του και θα πάρει σβάρνα να τρομοκρατήσει τη γειτονιά με την ερμηνευτική του ταλεντάρα, με φωνή τόσο φάλτσα και στριγκή που ρίχνει μπεκάτσα ανάσκελα (για να μη σχολιάσω και το αριστουργηματικό ρεπερτόριο).

Καθώς μου χτυπούν την πόρτα και ακούω το "να τα πουυυύμε;" φαντασιώνω ότι ανοίγοντας δε θα αντικρίσω τους συνήθεις υπόπτους αλλά θα ξεκινήσει αυτό:

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είσαι γλυκούλης τελικά

Rowlf είπε...

Elementary, dear Σουηδέ.
Αν δεν ξεχειλίζω από σορόπια εγώ και δεν σας ανεβάζω το ζάχαρο σε δολοφονικά επίπεδα, τότε ποιος βρε; ο Λάκης, μη χέσω; Αλλά είναι που είμαι ΚΑΙ σεμνός ΚΑΙ ταπεινός και δε με ανακάλυψε πρώτο το MEGA.

un certain plume είπε...

Είχα ακούσει μια φούγκα του Μπαχ από ένα χορωδιακό σύνολο, αλλά δεν κατάφερα να μάθω το όνομά του. Μήπως είναι οι ίδιοι;

Rowlf είπε...

Κατά πάσα πιθανότητα, ναι, είναι οι ίδιοι.
Το γκρουπάκι είναι οι θεϊκοί Swingle Singers και το άλμπουμ στο οποίο αναφέρεσαι είναι μάλλον ένα από τα δυο της σειράς Jazz Sebastien Bach.

Όλοι εδώ στο blog τους έχουμε τρελή αδυναμία και ελπίζουμε να σας αρέσουν κι εσάς γιατί σκοπεύουμε να ξαναβάλουμε.

Το site τους:
The Swingle Singers

Rowlf είπε...

Έχουν κάνει μέχρι και τη αριστουργηματική Sinfonia του Luciano Berio, αν θυμάμαι καλά με τον Boulez.

un certain plume είπε...

Eυχαριστώ για την πληροφορία! Πάλι θα πάρει φωτιά το e-mule.

mahler76 είπε...

χαχαχααα, εγώ θα ήθελα μια χορωδία από γυμνούς πολίστες να μου τα πουν αλλά δεν εισακούστηκε η ευχή μου...

Rowlf είπε...

Mahler,
με κολάζεις…
(για συνέχισε)

Ιωσήφ Συντυχάκης είπε...

Είστε βλάσφημοι! Και δεν έχετε ηθικήν τσίπαν επάνω σας! Είστε όμως μικρά παιδία - και πρέπει να σωθήτε! Παρακολουθώ αυτό το ιστολόγιο εδώ και καιρόν και απεφάσισα να δραστηριοποιηθώ εις τον χώρον της κυβερνήσεως/ κυβερνητικής!

Λαβών άδειαν από τον Πνευματικόν μου, θα προχωρώ εις δημοσιεύσεις και απαντήσεις προς εσάς. Το χρέος παντός πιστού είναι να φέρη και άλλους εις τον ορθόν δρόμο! Σε κάθε βλάσφημο και ανήθικη ανάρτησί σας θα λαμβάνετε απάντησι πρέπουσα εις άνδρα πνευματικόν και πιστόν.

Η Χάρις του Κυρίου είη μεθ' ημών, αφορμής δοθείσης εκ της εορτής της του Κυρίου Γεννήσεως!

Rowlf είπε...

Γουστάρω! Πλάκωσαν τα ΜΑΤ!
ΠΡΟΣΟΧΗ έπονται εξοστρακισμοί!

Ιωσήφ Συντυχάκης είπε...

Αγαπητέ, εάν αναφέρεσαι εις το πρόσωπό μου, να γνωρίζης ότι τα ΜΑΤ που "πλάκωσαν", καθώς λέγεις, είναι του Κυρίου! Δεν εξορίζομεν, αλλά ερχόμαστε εν αγάπη, για να σε φέρωμεν εις τον ορθόν δρόμον. Ό,τι και να γράφης, η κατάληξι της απαντήσεώς μου θα παραμένει η ιδία: Υγίαινε εν Κυρίω!

Μεταβαίνων εις τον ιδιαίτερον τόπον καταγωγής μου ίσως να μη έχω πρόσβασι εις τον κυβερνοχώρον - μέχρι νεωτέρας, λοιπόν, Υγιαίνετε εν Κυρίω! Και Καλά Χριστούγεννα και Καλή Φώτισι εις όλους σας!

Rowlf είπε...

Κύριε Συντυχάκη,
Ιδού ο Θεός (μη σας πω για την Αγία Τριάδα του και σας συγχύσω περισσότερο)

mahler76 είπε...

@Rowlf
ΚΩΛΑΡΑ Ο ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!

Ιωσήφ Συντυχάκης είπε...

Αγαπητοί, δεν τρέφω αυταπάτες, ότι θα είναι δύσκολη η μεταστροφή σας. Αλλά πάντοτε ελπίζω ως Στρατιώτης της Πίστεως. Υγιαίνετε εν Κυρίω!