13/5/10

Δυο παραπομπές

Δυο άσχετες μεταξύ τους παραπομπές:

  • Νομίζω ότι ο Χριστόδουλος είναι η πιο εμβληματική φιγούρα της αριστεράς. Οι αριστεροί φίλοι να αντικαταστήσουν άμεσα το γνωστό κοκκινόμαυρο πόστερ με τον Τσε Γκεβάρα με ένα αντίστοιχο με τον Χριστόδουλο, γιατί τις πάγιες τακτικές και τη νοοτροπία της συντριπτικής πλειοψηφίας της αριστεράς πρέπει να είχε ως έμπνευση και παράδειγμα ο Χριστόδουλος όταν έλεγε την θρυλική πλέον φράση "έωμεν τους νόμους καθεύδειν".
    Σε συνέχεια του κειμένου στο blog των Liberal Daltons που είχα παραπέμψει νωρίτερα, μια απάντηση του ΠΑΜΕ που απλά δίνει δίκιο στην προηγούμενη φράση.


Διαγραφή Θρησκεύματος

1 σχόλιο:

Αόρατη Μελάνη είπε...

Thanks, Rowlf!

Το κακό είναι που ο "ακτιβισμός" πουλάει περισσότερο. Την επόμενη φορά θα πάρουμε σύνεργα αναρρίχησης και θα κρεμάσουμε ένα πανώ από το καμπαναριό της Μητρόπολης, μπας και μαζευτεί πιο πολύς κοσμος. :-)

Α ναι, και ο Χριστόδουλος είναι όντως εμβληματική φιγούρα. Είμαι μεγάλη θαυμάστριά του. Σε αυτόν χρωστώ το γεγονός ότι έγινα μαχητική αθϊστρια. Μέχρι να πάρει αυτός τα ηνία ήμουν κι εγώ στη φάση "έλα μωρέ, δε μας ενοχλούν δεν τους ενοχλούμε, κουνάμε και τη λαμπάδα το πάσχα". Μετά πέρασα στη φάση "ε όχι ρε πούστη" (excuse my french).