26/10/08

Αποκάλυψη

Όπως έχουν καταλάβει οι αγαπητοί αναγνώστες μας, ο Statler βρίσκεται αυτήν την περίοδο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Η επίσημη δικαιολογία του ταξιδιού ήταν πως τον είχε καλέσει ο Barack Obama να συμβάλλει με την πείρα και τις γνώσεις του την προεκλογική του εκστρατεία. (Τον ελεύθερό του χρόνο, όπως βλέπετε βέβαια, τον αφιερώνει στο μεγάλο του πάθος, τις ανασκαφές). Σε μια ανύποπτη στιγμή όμως, όταν νόμιζε πως η κάμερα δεν ήταν ανοιχτή, αποκαλύφτηκαν οι πραγματικές του προτιμήσεις. Ιδού:

6 σχόλια:

Statler είπε...

Το απόσπασμα που παραθέτει ο Σουηδός μάγειρας είναι από τα γυρίσματα του Saturday Night Live. Με προκάλεσαν να βρω ένα λόγο, έστω και φανταστικό, για τη στήριξη McCain - ο Barack είναι ενήμερος και, επειδή εδώ πέρα όλοι το ξέρουν, ούτε καν το Drudge Report τόκανε θέμα. Όλοι ξέρουν ότι υποστήριζα κατά κανόνα το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, ειδικά επί Reagan, για τον οποίο ο Barack είπε ότι άλλαξε πραγματικά το πολιτικό σκηνικό. Τώρα ήλθε πάλι η ώρα για αλλαγή, γι' αυτό και προτρέπω όλους τους αναγνώστες με δικαίωμα ψήφου: Barack Obama, Change We Can Believe In, Change We Need.

Statler είπε...

Επίσης δηλώνω κατηγορηματικά: ΟΧΙ στην Prop 8 (πρόταση σε δημοψήφισμα στην California για την αλλαγή του πολιτειακού Συντάγματος, το οποίο να ορίζει πλέον ρητώς ότι ο γάμος είναι μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας)!

Rowlf είπε...

Το γλυτώνεις, Statler, το δάγκωμα, σε πιστεύω. Ο άλλος ο ανακατώστρας φταίει, αντί να κάθεται να κάνει τίποτα χρήσιμο (πχ κεφτεδάκια)…

Και είναι αυτονόητο ότι ως σύμβουλος των Δημοκρατικών είσαι κατά του Prop 8, εξ άλλου ήδη ο Al Gore έβαλε την Apple και το Google που σχεδόν ποτέ δεν παίρνουν θέσεις σε τέτοια ζητήματα να υποστηρίξουν την εκστρατεία κατά του Prop 8.

SK είπε...

Στις ΗΠΑ πού, Statler?

Statler είπε...

Δεν χρειάζεται να τα λέμε και όλα! Τουλάχιστον όχι ακόμη.

mahler76 είπε...

Αυτή η Πεολίν είναι το πραγματικό αστέρι των εκλογών.