1/1/09

Καλή Χρονιά!

Προσωπικά και εκ μέρους των Statler, Rowlf και Schwedisch Chef εύχομαι σε όλους τους αναγνώστες αυτού του blog ένα ευτυχισμένο 2009.

Εμείς θα συνεχίσουμε τις (πολιτιστικές κυρίως) αναζητήσεις, το διάλογο μεταξύ μας και με εσάς, συζητώντας κυρίως για θέματα μουσικής - εκθέτοντας τις απόψεις μας και εμπλουτίζοντας τις γνώσεις μας σε συνδυασμό και με το πολύτιμο feedback από εσάς.

Ευχόμαστε για ένα 2009 ουσιαστικής δημιουργίας και προσωπικής ευτυχίας για όλους εμάς και εσάς!

8 σχόλια:

Statler είπε...

Καλή χρονιά προς όλους κι από μένα! Waldorf, να μας γράφεις συχνά! Rowlf και Σουηδέ, χαιρετισμούς από την ιδιαίτερη πατρίδα μου! Ό,τι ποθείτε για το 2009!

Ανώνυμος είπε...

Να προσθέσω και εγώ τις ευχές μου με τον υπολοιπών. Να έχουμε πολλές και καλές ιδέες για αναρτήσεις, να γίνονται ωραίες συζητήσεις και ο Waldorf να γράφει συχνότερα. Υγεία προπαντός και καλά μαγειρέματα!

mahler76 είπε...

καλή χρονιά ρε τρελάρες!!!

SK είπε...

Χρόνια πολλά σε όλους σας!

Rowlf είπε...

Επέστρεψα κι εγώ.

Να προσθέσω και τις δικές μου ευχές:
Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους!

(Έτσι από απορία και για να ζηλέψουμε όλοι οι υπόλοιποι: Waldorf, δώσε μας το στίγμα σου· από σημείο του πλανήτη, μας στέλνεις τις ευχές σου; Που βρίσκεσαι πάλι, βρε;)

Waldorf είπε...

Είμαι στη Σιγκαπούρη και θα είμαι εδώ για καμιά εβδομάδα ακόμη. Δουλειές...

cobden είπε...

Καλή χρονιά!
(και ναι, ζηλεύω πολύ για τη Σιγκαπούρη :)

Rowlf είπε...

@ Waldorf
καλά… "δουλειές" το λέμε τώρα;

(όχι, γιατί μας έγραψες όλο κι όλο ένα post με χρόνια πολλά και μας τη λες κι από πάνω για τα tango. Στρώσου να γράψεις κι εσύ τίποτα όπως σου είπαν και οι άλλοι)