30/9/11

Pink

"I have always wanted to write a composition that would inspire a woman, coming home from a long day of work, to draw a bath, light candles, and listen to it on her pink iPod."


Michael Torke: Fiji

Ιδιαίτερα συμπαθητικός, σε αντίθεση με τις στάχτες του Μπετόβεν, αν και κάποιες λεπτομέρειες με κάνουν να αναρωτιέμαι μήπως σε αυτό έχουμε τον ροζουλί Μπετόβεν. Το κυριότερο πάντως: εδώ δεν παριστάνει κάτι περισσότερο από αυτό που πραγματικά είναι ―για αυτό και κατά τη γνώμη μου κερδίζει.

3 σχόλια:

Rowlf είπε...

Καλά, με τον Firefox τα γνωστά. Τουλάχιστον το αρχείο κατεβαίνει. Σε ΙΕ παίζει, σε Safari 4 σε Windows παίζει, σε iOS συσκευές επίσης παίζει (δοκίμασα σε iPad και iPhone) σε Safari 5 δεν έπαιξε ούτε σε Snow Leopard, ούτε σε Lion.

Μεγάλη φόλα ο Safari 5…

(κανείς με Chrome?)

ds είπε...

Σε Chrome παίζει κανονικά απλά υπάρχει μία καθυστέρηση μέχρι να κατεβάσει το κομμάτι (φαίνεται ότι πρώτα το κατεβάζει ολόκληρο, αντί σταδιακά όσο ακούγεται).

Σε Opera δεν παίζει (κρίμα μιας και το θεωρώ το καλύτερο browser).

Ούτε σε Firefox παίζει.

Windows 7 εδώ.

Rowlf είπε...

Ευχαριστώ για το feedback.

Το πρόβλημα με το Firefox είναι γνωστό. Το Mozilla foundation δε θέλει να υποστηρίξει natively αρχεία mp3. Αλλά στο Firefox με δεξί κλικ μπορείς να κατεβάσεις το αρχείο στον υπολογιστή σου (Save Audio). Οι developers του Opera έχουν τα ίδια ιδεολογικά κολλήματα με το Mozilla foundation αλλά για να είμαι ειλικρινής για δαύτους δε με νοιάζει.