3/7/09

IE8

Λοιπόν ή εγώ κάτι δεν καταλαβαίνω από τις πολύ "προχώ" διαφημίσεις της Microsoft για τον browser της ή στη Microsoft έχουν πραγματικά σοβαρό πρόβλημα marketing και διαφημιστικών που επιλέγουν.







But wait! There's more…





το καλύτερο για το τέλος



(δηλαδή δώσανε λεφτά για αυτό; γιατί; για να μας πείσουν ότι ο Ballmer έχει χιούμορ και μπορεί να αυτοσαρκάζεται στα διαφημιστικά της εταιρίας του; για αυτό υπάρχουν οι διαφημίσεις;)

2 σχόλια:

mahler76 είπε...

εμ κι εσύ αν προσπαθούσες να πείσεις εκατομμύρια κόσμου να χρησιμοποιήσουν ένα αποδεδειγμένα άχρηστο προϊόν τέτοιες διαφημίσεις θα έκανες.

Rowlf είπε...

Τι να σου πω; εγώ απλώς απόρησα που τις είδα. Ούτε τον ΙΕ ξέρω ― έχει περάσει σχεδόν δεκαετία από την τελευταία φορά που τον χρησιμοποίησα και για αυτό η ανάρτηση δεν είναι κριτική στον browser γιατί πια δεν ξέρω προσωπικά πως είναι. Αλλά θα περίμενα μια εταιρία όπως η Microsoft να μπορεί να κάνει πιο επιτυχημένες καμπάνιες.

ΟΚ να δεχτώ ότι το προϊόν δεν έχει προτερήματα να διαφημίσουν, σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως προσπαθούν απλά να κάνουν φασαρία και να γίνει ντόρος γύρω από το προϊόν τους. Οι συγκεκριμένες διαφημίσεις πέρασαν απαρατήρητες, υποτίθεται ότι είναι έξυπνες αλλά τις υποδέχτηκαν με χασμουρητά. Η μόνη αντίδραση που υπήρξε ήταν για τη διαφήμιση με την τύπισσα που κάνει εμετό, εκεί υπήρξαν κάποιοι που αισθάνθηκαν να προσβάλλονται (!!!), διαμαρτυρήθηκαν και η Microsoft απέσυρε το κλιπάκι.