4/6/09

Αναφορά στον W.

Αγαπητέ W,
συνειδητοποιώ πως με το πέρασα του χρόνου μετατρέπομαι σε ειλικρινή θαυμαστή του έργου του Richard Wagner. Με φρίκη, αλλά και με κρυφή ικανοποίηση, συνειδητοποίησα χθες πως έχω τρεις διαφορετικές εκτελέσεις του Δαχτυλιδιού. Μάλιστα τις δύο τελευταίες τις αγόρασα με διαφορά λιγότερη του ενός μηνός.

Ταπεινά,
Chef

5 σχόλια:

Waldorf είπε...

Μάγειρα,
αν αυτή είναι άλλη μια προσπάθεια να με πείσεις να σου βρω εισιτήρια για το Bayreuth να σε πληροφορήσω πως απέτυχες. Την τελευταία φορά μου είχες προτείνει να μου μαγειρέψεις "το καλύτερο πιάτο που δοκίμασα ποτέ" και προτιμώ να μη δημοσιοποιήσω το αποτέλεσμα. Μέχρι το Bayreuth έχεις πολύ δρόμο ακόμη.

W.

saetiger είπε...

Διάβασα τον τίτλο και νόμισα ότι αναφερόσουν στον W., γράμμα το οποίο φυσικά δεν υπονοεί τον Βάγκνερ στους περισσότερους κατοίκους του μάταιου τούτου κόσμου, αλλά τον Μπους.

Ανώνυμος είπε...

@ Waldorf

3exasa, exw kai mia akomh se .mpeg

@ saetiger

Anaferomoun bebaia ston Waldorf

Parsifal είπε...

Ειναι αναπόφευκτο....αργά ή γρήγορα συμβαίνει σε όλους....κάποιοι το πολεμούν, άλλοι το αφήνουν να τους κυριευσει, αλλά δεν υπάρχει επιστροφή. Κ πριν καν το καταλάβεις μαζεύεις λεφτά τάλαρο-τάλαρο για να πας στο Μπαυρώυτ/Βερολίνο/Βαλένθια/Λονδίνο/Γουζουμπούρου για να δεις το πρώτο σου Δαχτυλίδι....

Ανώνυμος είπε...

@parsifal

Me niw8eis