1/7/10

Δυο μέτρα και δυο σταθμά

Αν πιστέψει κανείς αυτούς που γράφουν σε διάφορα μέσα το AppleTV είναι ένα από τα αποτυχημένα προϊόντα της Apple. Επίσης σύμφωνα με τους ίδιους το Xbox της Microsoft είναι ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο προϊόν. Ακόμα μας λένε ότι ο Steve Jobs έχει μαγικές δυνάμεις και μαγεύει τους πάντες ώστε να έχουν διαστρεβλωμένη αντίληψη της πραγματικότητας σε σχέση με τα προϊόντα της Apple (το διαβόητο reality distortion field που εκπέμπει). Και πολλά άλλα τέτοια γλαφυρά.

Λοιπόν αν ο Jobs το έχει αυτό το πράγμα, τότε ας τον ενημερώσει κάποιος ότι το χρησιμοποιεί ανάποδα διότι μπορεί το AppleTV να μην αποφέρει στην Apple κέρδη αντίστοιχα με τους Macintosh και τα iPods/iPads/iPhones, αλλά πάντως αποφέρει κέρδη. Σε αντίθεση το "επιτυχημένο" Xbox έχει χάσει και συνεχίζει να χάνει αμύθητα, αστρονομικά, τα-πετάτε-που-τα-πετάτε-δεν-τα-δίνετε-σε-μας-να-λύσουμε-το-οικονομικό-πρόβλημα-της-χώρας ποσά. Με κάτι τέτοια δε μπορεί παρά να αναρωτηθεί κανείς με ποια κριτήρια ένα εμπορικό προϊόν θεωρείται επιτυχημένο και πως όλοι αυτοί συνεχίζουν να πληρώνονται για να γράφουν τέτοιες μπούρδες.

Τώρα πάλι κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι το iPhone 4 δεν έχει την ίδια επιτυχία με τα προηγούμενα μοντέλα (σωστά διότι έχει πολύ μεγαλύτερη). Στο roughly drafted γίνεται ένας έλεγχος των όσων γράφονται σχετικά.

UPDATE:
Ακόμα 500 εκατομύρια δολάρια πεταμένα: η Microsoft ανακοίνωσε ότι αποσύρει το Kin που πούλησε μόνο 500 συσκευές σε 48 ημέρες. Ποιος φταίει άραγε;


Δεν υπάρχουν σχόλια: